15 Bosworth Avenue

The client approached us in early October  2018, after moving into a 2 year old new build property to the south of Stratford upon Avon. The existing kitchen was a reasonably sized room, but needed changing to allow for the addition of more natural light, and a larger family area. Drawings were in place, and approval had been granted for a small kitchen extension to the rear of the property. Features were to include large bi-fold doors looking out onto the garden, a patio door to the side, and a 2.4m x 5.4m lantern above.

We looked at the original drawings and specs, and after a couple of meetings, made the necessary amendments to meet both the clients needs and budget. This included reducing the overall size of the lantern to maximise the overall feel, changing the bi-fold doors to double patio doors, and using an existing single patio door to the side of the extension.

The project was started in late June 2019, and was completed in September 2019. Materials, including facing bricks, fascias and kitchen units were all carefully sourced and matched to ensure continuity of the building.

More projects to be posted, please check back soon!